Wat ons klanten zeggen

sq-sample3
Reeds van bij het eerste contact met de hechte tandem Patrick en Cédric en hun team had ik het gerustgevende gevoel dat ze hun materie beheersten in de diepte en zich heel snel konden inleven in mijn situaties. Een 'neen, dat kunnen we niet programmeren' hoorde ik nooit. Geen loze verkoopspraatjes, maar argumenten en voorbeelden die hout snijden. Ook in bijstand spelen ze graag kort op de bal en zijn ze altijd bereikbaar wanneer we ze nodig hebben. Zoals we het graag hebben. Dat schept alleen maar meer vertrouwen voor de toekomst.

- Jelle Descamps - Chocolaterie Dumont -

sq-sample3
Momenteel hebben we zowel voor Roeselare als in Menen, de Dibal weegschalen geplaatst, aangevuld met het backstage programma en de Cardmodule. Samen gaan we een filiaal module uitwerken zodat we in de winkels nog een betere performantie kunnen verwezenlijken.

- Wim - De Kleine Bassin: Menen, Roeselare en Kortrijk

sq-sample3
Belangrijk vinden wij is dat ITreflex net als ons, een familiebedrijf is. Zij denken met ons mee en leveren aan een betaalbare prijs.

- Luc Carmans - Carmans NV. -

sq-sample3
Tot op heden ben ik nog steeds tevreden over de samenwerking met het Team van Patrick. Indertijd voornamelijk gestart om gebruikt te maken van het programma voor de feestdagen maar inmiddels al de Kassa's, weegschalen, Cardprinter en andere modules in mijn bezit.

-Geert Dobbelaere - Keurslager Geert Dobbelaere -

sq-sample3
Recentelijk hebben wij onze winkel vernieuwd en hebben hierbij een degelijk beroep kunnen doen op ITreflex. Na de Dibal weegschalen hebben we nu ook Backstage's, cardprint module en betaalautomaten aangeschaft. Bij ons heeft het systeem met de feestdagen voortreffelijk gewerkt en ervoor gezorgd dat we de productie goed konden plannen.

- Julie - Vleeshalle Van Landschoot -

sq-sample3
Zonder dit systeem zouden we het niet echt meer zien zitten denk ik. Daar ben ik zeker van.

Angelique - Keurslagerij Robby en angelique -

sq-sample3
In onze groep zijn er reeds tal van collega's die met het systeem werken. Recentelijk heb ik samen met onze Kenneth een Delhaize in de buurt overgenomen. Alle zaken Studio, Backstages, weegschalen werden daarin zonder problemen geïntegreerd. Ik heb nu zelf op beide locaties een interactie met elkaar.

- Mark Van Raemdock - Clubklasseslager -

Top